Veikkaus - MM-Veikkaus 2017

Viimeisen kisalistan paras pääsee Unelmien urheilumatkalle jenkkeihin Kympin ja Kasin seurassa

Nyt taistellaan vielä yhdestä huippupalkinnosta puhtaalta pöydältä. Viimeisen listan - sisältää lauantaina välierät ja sunnuntain finaalin sekä pronssipelin - ykkönen pääsee Unelmien urheilumatkalle jenkkeihin Kympin ja Kasin seurassa. Lista aukeaa pelattavaksi perjantaiaamuna.

MM-Lätkäveikkaus 2018 -kisassa veikataan jääkiekon MM-kisaotteluiden varsinaisen peliajan lopputuloksia. Ilmaiseen kilpailuun voivat osallistua kaikki Veikkauksen Etuasiakkaat ja liittyminen on täysin maksutonta. Jos et ole Veikkauksen asiakas, rekisteröityminen asiakkaaksi onnistuu helposti ja nopeasti.

Palkintoja voi voittaa sekä kisassa pärjäämällä, että vain osallistumalla. Kirjaudu sisään, syötä veikkauksesi Osallistuminen -sivulla ja haasta kaverisi kisailemaan omassa ryhmässänne Ryhmät -sivulla!Palkinnot

Pääpalkinnot

Pääpalkintona kisan kolmelle parhaalle - sekä viimeisen listan parhaalle - unelmien urheilumatka Jenkkeihin Kympin ja Kasin seurassa! Paketti sisältää lennot, majoitukset, otteluliput ja muuta ohjelmaa.

Sijoille 4-10 kaksi lippua Helsingissä pelattavaan NHL-otteluun Winnipeg-Florida perjantaina 2.11.2018.

Arvontapalkinnot

Listakohtaisesti arvotaan kaikkien kyseisen listan täyttäneiden kesken 40 Telian Liiga-katselukoodia ajalle syys-lokakuu. Kannattaa siis olla kisassa mukana loppuun asti. Arvotut voittajat

 

Ryhmäkilpailu

Ryhmäkisan kolmen parhaan ryhmän 10 parhaalle lähetetään kisavärinen varavirtalähde.