Veikkaus - MM-Veikkaus 2017

MM-futisveikkaus 2018

MM-futisveikkaus 2018 -kisassa veikataan jalkapallon MM-kisaotteluiden varsinaisen peliajan lopputuloksia. Ilmaiseen kilpailuun voivat osallistua kaikki Veikkauksen Etuasiakkaat ja liittyminen on täysin maksutonta. Jos et ole Veikkauksen asiakas, rekisteröityminen asiakkaaksi onnistuu helposti ja nopeasti.

Palkintoja voi voittaa sekä kisassa pärjäämällä, että vain osallistumalla. Kirjaudu sisään, syötä veikkauksesi Osallistuminen -sivulla ja haasta kaverisi kisailemaan omassa ryhmässänne Ryhmät -sivulla!

MM-tunnelmaan voit virittäytyä myös täällä.Palkinnot

Pääpalkinnot

Pääpalkintona kisan kolmelle parhaalle unelmien urheilumatka Jenkkeihin Jari Litmasen ja Teemu Selänteen seurassa! Paketti sisältää lennot, majoitukset, otteluliput ja muuta ohjelmaa.

Sijoille 4-10 kaksi VIP-lippua + hotelliyö Huuhkajien Nations League -otteluun Unkaria vastaan lauantaina 8.9. Tampereella klo 19.

Arvontapalkinnot

Listakohtaisesti arvotaan yhteensä 200 kpl CMORE yhden kuukauden katseluoikeuksia eli 40 kpl per lista. Katseluoikeudella näet CMOREN koko tarjonnan urheilusta viihteeseen. Arvotut voittajat

 

Ryhmäkilpailu

Ryhmäkisan kolmen parhaan ryhmän 10 parhaalle lähetetään kisavärinen varavirtalähde.