Veikkaus - Vakio-SM

Säännöt

‹ Etusivulle

VAKION SM-KISA 2019 SÄÄNNÖT

 1. Kilpailu käsittää Vakioveikkauskierrokset 43-48. Kilpailun voittaja on Vakioveikkauksen Suomen Mestari. Kilpailu on avoin kaikille Veikkauksen etuasiakkaille. Etuasiakkaaksi voit liittyä www.veikkaus.fi/fi/rekisteroidy.
 2. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija hyväksyy, että hänelle lähetetään kisan toteuttamiseen liittyvää ajankohtaista viestintää kisan aikana. Osallistujien perustietoja - nimi, paikkakunta, sukupuoli ja ikäryhmä - voidaan käyttää tulosseurannassa, kilpailijahaussa, tuloslistassa ja tilastotietona ranking-listoilla sekä näihin rinnastettavissa yhteyksissä.

  Kilpailussa kerättäviä henkilötietoja käytetään vain Vakion SM-kisan 2019 ja vastaavien kisojen toteuttamiseksi. ja tiedot hävitetään, kun ne eivät ole enää kisaa varten tarpeellisia. Lisää tietoa Veikkauksen asiakastietojen käsittelystä www.veikkaus.fi/tietosuoja.


 3. Kilpailuun osallistutaan Veikkauksen kisasivuilla. Kilpailuun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Vakion SM-kisan osallistujaksi ja Vakion SM-kisan sääntöjen hyväksymistä. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Yksi henkilö voi rekisteröityä vain yhden kerran. Veikkaus Oy:llä on oikeus muuttaa ja/tai poistaa asiattomaksi katsomansa pelaajatunnukset ja näihin liittyvät pelaajatiedot sekä kaksoisrekisteröitymiset, kuten myäs asiattomiksi katsomansa ja hyvän tavan vastaiset ryhmät.
 4. Kilpailussa veikataan jokaisella kuudella kilpailukierroksella 64 rivin järjestelmäpeli, seitsemän (7) varmaa ja kuusi (6) osittain vaihdeltua kohdetta. Pelaajan kisarivi tulee voimaan, kun kisajärjestelmään kirjautunut pelaaja on tallentanut kisarivinsä kisajärjestelmään. Veikkaus ei vastaa siitä, jos kisarivi ei teknisten syiden vuoksi tallennu kisajärjestelmään.
 5. Kilpailukierros alkaa Vakion SM-kisan ollessa käynnissä viimeistään maanantaina klo 10.00, ellei kisasivustolla ilmoiteta tästä poikkeavaa alkamisaikaa kyseiselle kilpailukierrokselle. Kilpailukierros päättyy Vakioveikkauksen viikon kierroksen sulkeutumisen yhteydessä. Päättyneen kierroksen tulokset julkaistaan Veikkauksen kisasivuilla kierroksen päättymisen jälkeen yhden vuorokauden kuluessa.
 6. Tulokset ja palkintojärjestys lasketaan seuraavasti:
  • Jokaisesta oikein veikatusta kohteesta saa yhden (1) pisteen.
  • Koko kilpailussa, eli kuudelta Vakioveikkauksen SM-kisakierrokselta lasketaan lopputuloksiin pelaajan viideltä kierrokselta saavuttamat korkeimmat pisteet.
  • Korkeimman yhteispistemäärän saavuttanut pelaaja on kilpailun voittaja (kohta a).
  • Tasatuloksen sattuessa sovelletaan tarpeen mukaan järjestyksessä kohtia b - i siten, että lopputulosten laskennassa käytetään pelaajan viiden parhaan kierroksen tuloksia näiden paremmuusjärjestyksessä. Parhaalla kierroksella tarkoitetaan sitä kierrosta, jolla pelaaja on saavuttanut korkeimman pistemääränsä.
   a. viiden kilpailukierroksen korkein yhteispistemäärä
   b. korkein pistemäärä parhaalla kierroksella
   c. korkein yhteispistemäärä kahdella parhaalla kierroksella
   d. korkein yhteispistemäärä kolmella parhaalla kierroksella
   e. oikein veikattujen varmojen korkein lukumäärä viidellä kierroksella
   f. oikein veikattujen varmojen lukumäärä parhaalla kierroksella
   g. oikein veikattujen varmojen lukumäärä kahdella parhaalla kierroksella
   h. oikein veikattujen varmojen lukumäärä kolmella parhaalla kierroksella
   i. vähiten oikein veikattuja ykkäsiä yhteensä viidellä kierroksella

  • Mikäli kahden tai useamman kilpailijan järjestys on edellä mainitun jälkeen edelleen tasan, kilpailun tuomaristo arpoo ko. pelaajien välisen järjestyksen.

 7. Vakion SM-kisan 2019 palkinnot ovat:
  • Vakion SM-kisan viisi parasta pääsevät palkintomatkalle Lontooseen katsomaan Tottenham - Norwich -Valioliigaottelua. Pelipäivä keskiviikko 22.1.
  • Joka viikko arvotaan Valioliigajoukkueen pelipaita kyseiselle Vakion SM-kisan listalle osallistuneiden kesken. Voittaja saa valita haluamansa joukkueen paidan.

  Kaikki palkinnot ovat henkilökohtaisia. Palkinto luovutetaan ainoastaan palkinnon voittaneelle kilpailuun osallistuneelle kilpailijalle. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä luovuttaa eteenpäin. Palkintomatka toteutetaan ryhmämatkana. Jos palkinnon voittaja tarvitsee avustajan tms. osallistuakseen palkintona olevalle matkalle tai tilaisuuteen, vastaa palkinnon voittaja itse mahdollisen avustajan kaikista kustannuksista. Palkinnon toimittaminen voittajalle edellyttää Veikkauksen mahdollisuutta käyttää voittajan puhelinnumeroa.

  Veikkaus maksaa voittajan puolesta veron palkinnon kokonaisarvosta. Suoritukseen perustuvan palkinnon vastaanottaminen kasvattaa palkinnon saajan henkilökohtaista verotettavaa tuloa palkinnon kokonaisarvoa vastaavalla summalla. Tämän vuoksi palkinnon vastaanottaminen edellyttää, että voittaja toimittaa verokorttinsa Veikkaukselle verovelvoitteiden huolehtimiseksi. Verokortti hävitetään, kun sen käytölle ei enää ole lakisääteistä tms. tarvetta. Palkinnon voittajalla on oikeus olla vastaanottamatta palkintoa. Voittajien henkilötietoja voidaan luovuttaa myäs kolmannelle osapuolelle palkintojen toteuttamista ja toimittamista varten.

  Mikäli Veikkauksesta riippumaton syy muuttaa palkintoa, sen sisältöä tai ajankohtaa, Veikkauksella on oikeus järjestää palkinnon arvoa vastaava muu korvaava palkinto.Veikkauksen vastuu rajoittuu vain palkintoon, ei siihen liittyviin muihin järjestelyihin. Veikkaus ei vastaa matkan keskeytymisestä tai peruuntumisesta aiheutuneista kustannuksista, jotka johtuvat asiakkaan omista toimista tai puutteellisista matkustusasiakirjoista, eikä asiakkaan antamien varaustietojen virheellisyydestä ja niiden korjaamisesta aiheutuneista kuluista.

  Ilmaiskisasta ei voi hakea ratkaisusuositusta Poliisihallitukselta, vaan Veikkaus ratkaisee itse mahdolliset ristiriitatilanteet.

  Veikkaus Oy:n henkilökuntaan kuuluva voi osallistua kilpailuun, mutta ei voi voittaa sijoituksensa mukaista palkintoa, eikä listakohtaista arvontapalkintoa.

  Tämän lisäksi Veikkaus palkitsee ryhmäkisan kolme parasta ryhmää erikseen ilmoitettavalla tavalla.


 8. Veikkaus Oy:n henkilökuntaan kuuluva voi osallistua kilpailuun, mutta ei voi voittaa sijoituksensa mukaista palkintoa, eikä listakohtaista arvontapalkintoa.

 9. Ryhmien välinen kilpailu

  Voit luoda Vakion SM-kisaan omia ryhmiä ja kutsua niihin ystäviäsi tai esimerkiksi yhteisän jäseniä. Ryhmän jäsenet näkevät toistensa kisatulokset ja pääsevät vertailemaan niitä helposti. Kun olet luonut ryhmälle nimen, voit kutsua ryhmääsi muita kilpailijoita. Ryhmään liittymiseen tarvitset ryhmän nimen ja salasanan.

  Vakion SM-kisan ryhmäkilpailun palkinnot:

  • Ryhmäkisan kolmen parhaan ryhmän 10 parhaalle 50 euron arvoinen Ticketmaster-lahjakortti. Yksi pelaaja voi voittaa vain yhden palkinnon ryhmäkisasta.

  Ryhmäkilpailussa lasketaan jokaiselle kierrokselle viiden parhaan ryhmäläisen pisteet. Ryhmän pisteiden kartuttaminen alkaa sen jälkeen, kun uusi jäsen on liittynyt ryhmään. Kesken kilpailun ryhmään liittynyt jäsen ei siis tuo mukanaan vanhoja pisteitään uuteen ryhmään, mutta on jäljellä olevilla kisakierroksilla ryhmässä mukana normaalisti. Jäsenen sijoitus ryhmässä perustuu pisteisiin, jotka hän on saanut ryhmässä olonsa aikana. Tasapisteissä ryhmien välinen järjestys arvotaan.