Palkinnot

Muodosta ryhmä ja kutsu kaverisi mukaan

Kuka on kaveripiirisi tai työporukan vakiomestari? Vakion SM-kisassa voit perustaa oman ryhmäsi ja kutsua muita mukaan.
Ryhmät-sivulle

Palkinnot

SM-kisassa tietÄjille on tarjolla huippupalkinnot

SM-kisassa on tänäkin vuonna hienot palkinnot.
Tutustu palkintoihin

Vakion SM-kisa

Ohjeet

1. Yleistä
Vakion SM-kisassa pelataan jalkapallo-otteluiden oikeaa merkkiä (1x2). Kisarivinä on 64 sarakkeen järjestelmä, jossa on seitsemän varmaa ja kuusi osittain vaihdeltua kohdetta.

 

Uusi kierros aukeaa pelattavaksi maanantaiaamuna viimeistään kello 9.00 ja sulkeutuu lauantaina Vakioveikkauksen peliajan päättyessä.

 

2. Rekisteröityminen
Vakion SM-kisaan osallistutaan Veikkauksen pelipalvelun tunnuksilla. SM-kisaan osallistujan tulee olla Veikkauksen pelipalvelun rekisteröitynyt käyttäjä, ja ilmoittautua SM-kisaan SM-kisasivuilla.

 

3. Vakion SM-kisan peliohje

 

3.1 Pelaaminen
Pelilomakkeelle pääset sisäänkirjautumisen jälkeen kohdasta "Osallistuminen".   

 

3.2 Pelin hyväksyminen
Kisarivi on valmis kun olet syöttänyt jokaiseen otteluun merkit. Kun kisarivisi on valmis siirrettäväksi kisariviksi, paina ”Hyväksy valinnat” -painiketta pelilomakkeen alapuolella. Huomioithan, että tämän jälkeen et voi enää vaihtaa antamiasi merkkejä.

 

3.3 Pelirivin siirtäminen Veikkauksen nettipalveluun
Sinulla on mahdollisuus pelata syöttämäsi rivi myös Veikkauksen nettipalvelussa. Näet valitsemasi merkit sivun oikeassa reunassa olevassa pelikansiossa.

 

'Kun rivi on valmis, paina "Siirry maksamaan" -painiketta. Siirron jälkeen olet Veikkauksen nettipalvelussa, jossa rivisi on valmiina pelikansiossa. Antamasi rivi veloitetaan pelitililtäsi vasta tämän hyväksymisen jälkeen. Mikäli et ole kirjautunut Veikkauksen nettipalveluun, voit tehdä sen tässä yhteydessä.
Mikäli sinulla ei vielä ole pelaajatunnusta Veikkauksen nettipalveluun, on sinun ensin rekisteröidyttävä.

 

4 Tulokset ja SM-kisan tilanne
Vakion SM-kisan pisteet on mahdollista tarkastaa hetken päästä oikean rivin ratkettua. Pääset katsomaan oikeat merkit ja pelaamasi merkit kohdasta "Tulokset". Näiltä sivuilta voit nähdä myös helposti sen, mitkä kohteet olet onnistunut veikkaamaan oikein. Kokonaistilannetta pääset katsomaan sivun oikeasta reunasta kierroksittain. Sivulta näet sata parasta pelaajaa.

 

Tilastot-sivulta voit hakea toisten pelaajien tuloksia ja jätettyjä rivejä. Voit esimerkiksi hakea ystäviesi sijoituksia ja jätettyjä rivejä, hakemalla heitä nimellä. Muiden pelaajien jättämät kisarivit näytetään vain pelattujen kierrosten osalta.

 

5. Tietojen muokkaus
"Muokkaa tietojasi" sivulla voit muuttaa osaa rekisteröinnin yhteydessä antamiasi

tietoja.

 

6. Säännöt
Vakion SM-kisan säännöt ovat luettavissa etusivun linkistä "Säännöt". Tältä sivulta voit tarkastaa mm. sen, miten tulokset lasketaan pelaajien ollessa tasapisteissä.

 

7. Palaute
Voit lähettää palautetta SM-kisasta. Palaute-linkki löytyy sivun alareunasta.Voit myös halutessasi soittaa Veikkauksen asiakaspalveluun. Lisätietoa osoitteessa: http://www.veikkaus.fi/palaute/

 

8. Ongelmatilanteet
Jos olet unohtanut pelaajatunnuksesi, siirry tunnistautumaan pankin palvelussa. Saat itsellesi uuden salasanan. Tunnistautumisen jälkeen palaa takaisin SM-kisasivulle ylävalikon Urheilu-linkin kautta tai suoraan www3.veikkaus.fi/vakiosm/ ja kirjaudu sisään uudella salasanallasi. Tunnistautumispalveluun

 

Mikäli olet unohtanut tai kadottanut tunnuksesi, eikä sinulla ole pankkitunnuksia ota yhteyttä Veikkauksen asiakaspalvelun maksuttomaan palvelunumeroon 0800 17284, joka on avoinna päivittäin klo 8-22. Huomaa, että uuden salasanan toimittaminen postitse kestää 2-3 päivää.