Veikkaus - vedonlyönti

Kirjaudu pelaajatunnuksellasi  

Voit luoda ryhmiä, kutsua ryhmiin jäseniä ja liittyä itse ryhmiin. Kirjaudu ensin sisään pelaajatunnuksellasi. Lue kirjautumisohje

Ohjeet

Voit luoda Vakion SM-kisaan omia ryhmiä ja kutsua niihin ystäviäsi tai esimerkiksi yhteisön jäseniä. Ryhmän jäsenet näkevät toistensa kisatulokset ja pääsevät vertailemaan niitä helposti. Kun olet luonut ryhmälle nimen, voit kutsua ryhmääsi muita kilpailijoita. Ryhmään liittymiseen tarvitset ryhmän nimen ja salasanan.

Ryhmien välinen kilpailu

Vakion SM-kisan ryhmäkilpailun palkinnot:

  • Kolmen parhaan ryhmän 10 parhaalle 50 euron arvoinen Ticketmaster-lahjakortti. Yksi pelaaja voi voittaa vain yhden palkinnon ryhmäkisasta.

Ryhmäkilpailussa lasketaan jokaiselle kierrokselle viiden parhaan ryhmäläisen pisteet. Ryhmän pisteiden kartuttaminen alkaa sen jälkeen, kun uusi jäsen on liittynyt ryhmään. Kesken kilpailun ryhmään liittynyt jäsen ei siis tuo mukanaan vanhoja pisteitään uuteen ryhmään, mutta on jäljellä olevilla kisakierroksilla ryhmässä mukana normaalisti. Jäsenen sijoitus ryhmässä perustuu pisteisiin, jotka hän on saanut ryhmässä olonsa aikana. Tasapisteissä ryhmien välinen järjestys arvotaan.